Bütün Kateqoriyalar

Ammonium Lauril Eter (3EO) Sulfat, aktiv maddə ilə 70.0 ±2.0

RSAW EAC70/ZA dar kəsikli, etoksilləşdirilmiş (3EO) spirtin davamlı SO3 sulfatlaşdırılması və ardınca ammiakın zərərsizləşdirilməsi yolu ilə istehsal edilən yüksək aktiv, kosmetik dərəcəli ammonium lauril efir sulfatdır.

RSAW EAC70/ZA dar kəsikli, etoksilləşdirilmiş (3EO) spirtin davamlı SO3 sulfatlaşdırılması və ardınca ammiakın zərərsizləşdirilməsi yolu ilə istehsal edilən yüksək aktiv, kosmetik dərəcəli ammonium lauril efir sulfatdır.

Fiziki:
25 ° C-də görünüş Solğun kəhrəba və ya açıq sarı tökülən pasta
Dondurma nöqtəsi 10 ° C
Kimyəvi:
Aktiv maddə 70.0 ± 2.0%
Sülfatsız Maddə 3.5% max
Ammonium sulfat 1.5% max
Ammonium xlorid 0.5% maks
pH (2% məhlul) 6.0-7.0
1,4-Dioksan 50pm maksimum

♦ RSAW EAC70/ZA kosmetik səviyyəli, yüksək keyfiyyətli xammaldır. Şampunlar, köpükləndiricilər və digər təmizləyici məhsullarda, xüsusən də daha aşağı pH dəyəri olan formalarda geniş istifadə oluna bilər.

RSAW EAC70/ZA temperatur və pH dəyişikliklərinə həssasdır. Parçalanma 40°C-dən yuxarı temperaturda və ya asidik şəraitdə (pH 5-dən aşağı) baş verə bilər.

RSAW EAC70/ZA-nı 20-40°C temperaturda saxlamaq tövsiyə olunur.

2 包装图 3
2包装图-2


600.1
INQUIRY

İsti kateqoriyalar